25-го серпня в Лондоні відбувся щорічний марш за права тварин

Це найбільш масштабна зоозахисна подія у Великобританії — цього року в ній взяло участь близько 5000 людей (в тому числі й активісти Екологічної Платформи). На марш зібрались люди різного віку — було багато дітей, людей похилого віку, приємно було бачити старенького дідуся з паличкою, який ніс табличку «no cruelty for the animals», також багато учасників взяли з собою тварин.

Марш проводиться щорічно з 2016 року, тоді на нього прийшло близько 2500 учасників. За цей час їх кількість зросла удвічі. Учасники пройшли урочистою ходою центром Лондону — від Міллбанку до Гайд-парку, заради цього було перекрито основні дороги в центрі міста. Приємно здивувала кількість правоохоронців — всього двоє на весь марш.

В кінці маршу на сцені виступили місцеві захисники тварин, закатованих людьми тварин пом'янули хвилиною мовчання.

Після завершення маршу у Гайд-парку відбувся міні-пікнік, де учасники маршу мали можливість познайомитися й поговорити про актуальні питання веганства й екології.

There's no excuse for animal abuse!

З ходи в Лондоні З ходи в Лондоні З ходи в Лондоні З ходи в Лондоні З ходи в Лондоні З ходи в Лондоні З ходи в Лондоні

Джерело vk.com/eco_platform , фото з минулорічного маршу з www.veggieathletic.com

З ходи в Лондоні З ходи в Лондоні З ходи в Лондоні З ходи в Лондоні З ходи в Лондоні З ходи в Лондоні З ходи в Лондоні З ходи в Лондоні З ходи в Лондоні З ходи в Лондоні З ходи в Лондоні З ходи в Лондоні