День вегана у Львові. У Карпатах пошкоджена техніка лісорубів

1 листопада у всьому світі відзначається день веган_ки. Початок ця подія бере від заснування «Веганської Спільноти», утвореної Дональдом Вотсоном і його друзями у 1944 році. Від цього часу щороку відзначають ювілей створення спільноти у всьому світі, пропагуючи веганство і захист тварин.

Львівський осередок Екологічної Платформи, як і щороку, не лишився осторонь. 10 веганів і веганок провели пікети біля магазинів хутра і фастфудів. Роздавали листівки і стояли з плакатами, привертаючи увагу до важливості переходу на веганство задля захисту тварин та природи. Продавці магазинів хутра цього разу так і не зважились вийти до активістів. Люди підходили, спілкувались на тему веганства, читали листівки — загалом акція пройшла досить вдало.

Боротьба за життя тварин не обмежується лише одним днем веган_ки. Вона відбувається щодня тими, хто розуміє і відчуває біль та страждання поневолених тварин. І не зупиниться допоки усі клітки не стануть порожніми.

ТВАРИНИ — НЕ ЇЖА І НЕ РЕСУРС! ВОНИ ЧАСТИНА НАС, ЧАСТИНА ПРИРОДИ!

Джерело fb.com/eco.plat.1/

Товариш_ки з «Боєць анархіст» отримали поштою надихаючу звістку з Карпатських гір. А чим ми власне гірше за мапуче?

На початку цієї осені була атакована одна з багатьох вирубок в карпатських лісах. Це акт спротиву бізнесу, владі, антропоцентризму.

Виведена з ладу техніка: лісоповалочна машина (вирізана електроніка, розбиті вікна, пробитий бензобак), а також лісовоз отримав порцію цукру у бензобак.

credi nella libertà!

Також рекомендуємо підписатись на канал «Боєць анархіст», щоб не пропускати новин з фронту прямої дії!