Vegan Action. Помощь беженцам в Украине и задержанным в России

Подруги і друзі!

  • Львівська Веганська Кухня — це ініціатива, яка має на меті забезпечити всіх потребуючих веганів і веганок повноцінними прийомами їжі в нинішніх умовах.
  • Мабуть, багато хто вже встигли помітити, як складно в таких умовах повноцінно закрити хоча би базові потреби, зокрема поїсти.
  • Хтось сидить на валізах, хтось знаходиться в дорозі по кілька діб, хтось днями і ночами волонтерить і патрулює.
  • Багато закладів, центрів, волонтерських груп, організовують їжу і пиття для всіх потребуючих. Але якщо ваша модель харчування категорично виключає частину продуктів — цілком вірогідно ви зможете хіба що попити чаю, або з'їсти злаковий батончик.
  • Ми вважаємо, що кожен і кожна зважує свою ситуацію, може харчуватись так, як вважає за потрібне на даний момент, і не повинна стикатись з осудом, якщо зніме з себе частину обмежень.
  • Але так само ми розуміємо, що багато етичних веган_ок категорично відмовляться від їжі тваринного походження, незалежно від того, в наскільки складній ситуації вони опинились.

Вся інфа на каналі @lvivvegankitchen

Также фото телеграм-канала координации веган передачек задержанным в российских городах @veganperedachki
Не бойтесь развозить и делать передачки, за это нет никакой ответственности. За передачку вам ничего не будет!

Чем больше у нас контактов потенциальных волонтёро_к, тем быстрее мы сможем организовывать передачки. Я надеюсь, что организованные протесты могут стать куда более массовыми и это может отразиться на количестве передачек. Так что готовимся.

В связи с признанием иностранными агентами и блокировкой Радио Свобода, Медиазоны, Meduza, Current Time TV, а также Facebook, Twitter и журнала 7x7 запасаемся всем заранее, если эта волна докатится сюда. Самое простое это установить расширение Windscribe (Firefox, Chrome) или anonymoX (Firefox, Chrome) уже с их прокси-серверами, пока не прикрыли, или FoxyProxy и найти свежий список прокси. Или приложение Psiphon (Google Play, AppStore), хорошо показавшее себя в Мьянме и Беларуси, только нужно регистрироваться, или более медленный Tor Browser (AppStore).